SUPER BONUS POPUST

 

ŠTA JE TO "SUPER BONUS"? 

 

Prodavnica Elkond ceni svoje potrošače i ovim putem ih nagrađuje, naročito one koje kupuju u većim iznosima i količinama.  

Super bonus je izmišljen na osnovu KOLIČINSKOG POPUSTA, ali je ipak drugačiji. Dok kod količinskog popusta imate uslov da kupite veću količinu istog artikla da bi Vam se obračunao popust, kod SUPER BONUSA vam je uslov da vaša porudžbina pređe 12 000 RSD (računajući sa najnižim cenama iz ponude "količinski popust") i svi artikli iz ponude KOLIČINSKI POPUST će biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog jediničnog artikla koji ste naručili. To jest, imaćete uslov da kupite manje količine po najnižim cenama samo da vrednost korpe pređe 12 000 RSD. 

Primer 1:

  • U ovom slučaju stranci je potrebna jedna skupa kada.

 

  • Kao što merna linija pokozuje, da bi ostvarili bonus potrebno je još samo 2900 RSD staviti u korpu. Ovo je odlična prilika da se nabave neki delovi za manju cenu.

 

 

Pošto su dodati delovi na količinskom pupustu i iznos korpe je prešao 12000 RSD, automatski se računa njihova najmanja cena tj. najveći moguć popust na te artikle. 

 

Primer 2:

  • Ukoliko Vam je potrebno mnogo delova, ali u malim količinama, takođe možete iskoristiti SUPER BONUS popust.

Zahvaljajući tome da je vrednost korpe prešlo 12000RSD svi delovi koji su na količinskom popustu automatski dobijaju najveći popust iako je poručena najmanja potrebna količina.

Kako bi smo Vam olakšali računicu kod ikonice korpe, pored pretraživača, postavili smo merni kružić koji Vam svakom prilikom pokazuje stanje korpe. To jest u procentima vidite koliko Vam još fali za ostvarenje SUPER BONUSA. 

KO MOŽE DA UČESTVUJE U "SUPER BONUS" POPUSTU?

Naravno da svi korisnici sajta, bez obzira da li kupujete kao GOST (jednokratni korisnik) ili kao registrovan korisnik. Kupci koji kupuju u maloprodajnom objekatu nemaju pravo na SUPER BONUS.

KO MOŽE OSTVARITI "SUPER BONUS" POPUST?

Svaki koristnik sajta, ko naruči artikle iz ponude KOLIČINSKI POPUST (nije potrebno da bude veća količina istog artikla, dovoljno je i jedan komad) i iznos porudžbine da pređe 12 000 RSD (računajući sa najnižim cenama iz ponude "količinski popust").

ISPORUKA 

Da bi Vas što više nagradili, ukoliko ostvarite "SUPER BONUS" popust, dobijate GRATIS dostavu!

Gratis ne važi u slučaju kupovine kućnih aparata!

KADA POČINJE PRIMENA?

SUPER BONUS počinje se primenjivati od dana: 11.11.2019

 

NAPOMENA:

STR Elkond zadržava sva prava da izmeni uslove kupovine za ostvarivanje SUPER BONUS popusta. 

Može da počne kupovina!

Ovaj web sajt koristi kolačiće. Upotreba kolačića je regulisana našom Politikom korišćenja kolačića. Korišćenjem sajta bez izbora jedne opcija, saglasni ste sa upotrebom kolačića.
Za otkazivanje obaveštenja kliknite ovde!
Newsletter

Za ponude proizvoda i obaveštenja o novostima, prijavite se za informaciono pismo sad!

0
×