Kako da potražim deo za moj aparat?

Sastavili smo Vam jedno kratko uputstvo sa ilustracijama o tome kako možete sami da potražite rezevni deo u fabričkim sastavnicama.

1. Korak:

Nakon uspešne registracije i prijave pojaviće Vam se dugme “Sastavnice” na sredini, na gornjem delu stranice pored traženog artikla, na kojoj god da ste stranici unutar našeg webshop-a.
 


Kada kliknete na dugme "Sastavnice", otvoriće Vam se stranica gde trebate da unesete tačne podatke Vašeg aparata. Te podatke možete pronaći na farbičkoj nalepnici na Vašem aparatu.
 


Napomena*: Da biste došli do tačne sastavnice za Vaš aparat, koja sadrži tačno te delove koje sadrži i Vaš aparat, bitno je da date podatke baš Vašeg aparata. Dešava se da se pod jednim modelom može naći 10-15 verzija (npr. servisni indeks) i da su rezevni delovi drugačiji iako je model isti.


2. Korak:
 


Kad unesete barem jedan podatak Vašeg aparata (najtačniji je broj artikla tj. Art.No.) pojaviće Vam se dostupni katalozi.
 

3. Korak:
 


U slučaju da ostavite praznu “Index” rubriku možete pogledati dostupne indekse klikom na “Otvori” ili na broj artikla.


4. Korak:

 
Uz dati index stranica će Vam automatski prikazati traženu sastavnicu.

Kod Gorenje aprata index se nalazi nakon broja artikla (Art.No.). Npr: 392188 / 06

 

 

5. Korak:


U slučaju da nemamo sastavnicu za Vaš aparat, molimo Vas da proverite da li ste sve podatke uneli tačno i ako se uverite u to, pošaljite nam zahtev za sastavnicu, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku  (radnim danima 24H) potražimo sastavnicu i obavestimo Vas putem e-maila ili sms poruke, kako Vi odlučite.

 

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće. Upotreba kolačića je regulisana našom Politikom korišćenja kolačića. Korišćenjem sajta bez izbora jedne opcija, saglasni ste sa upotrebom kolačića.
Za otkazivanje obaveštenja kliknite ovde!
Newsletter

Za ponude proizvoda i obaveštenja o novostima, prijavite se za informaciono pismo sad!

0
×