0

Kako da potražim deo za moj aparat?

Sastavili smo Vam jedno kratko uputstvo sa ilustracijama o tome kako možete sami da potražite rezevni deo u fabričkim sastavnicama.

1. Korak:

Nakon uspešne registracije i prijave pojaviće Vam se dugme “Sastavnice” na sredini, na gornjem delu stranice pored traženog artikla, na kojoj god da ste stranici unutar našeg webshop-a.
 


Kada kliknete na dugme "Sastavnice", otvoriće Vam se stranica gde trebate da unesete tačne podatke Vašeg aparata. Te podatke možete pronaći na farbičkoj nalepnici na Vašem aparatu.
 


Napomena*: Da biste došli do tačne sastavnice za Vaš aparat, koja sadrži tačno te delove koje sadrži i Vaš aparat, bitno je da date podatke baš Vašeg aparata. Dešava se da se pod jednim modelom može naći 10-15 verzija (npr. servisni indeks) i da su rezevni delovi drugačiji iako je model isti.


2. Korak:
 


Kad unesete barem jedan podatak Vašeg aparata (najtačniji je broj artikla tj. Art.No.) pojaviće Vam se dostupni katalozi.
 

3. Korak:
 


U slučaju da ostavite praznu “Index” rubriku možete pogledati dostupne indekse klikom na “Otvori” ili na broj artikla.


4. Korak:

 
Uz dati index stranica će Vam automatski prikazati traženu sastavnicu.

Kod Gorenje aprata index se nalazi nakon broja artikla (Art.No.). Npr: 392188 / 06

 

 

5. Korak:


U slučaju da nemamo sastavnicu za Vaš aparat, molimo Vas da proverite da li ste sve podatke uneli tačno i ako se uverite u to, pošaljite nam zahtev za sastavnicu, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku  (radnim danima 24H) potražimo sastavnicu i obavestimo Vas putem e-maila ili sms poruke, kako Vi odlučite.

 

 

Za otkazivanje obaveštenja kliknite ovde!
Newsletter

Za ponude proizvoda i obaveštenja o novostima, prijavite se za informaciono pismo sad!

0
×