O Nama

Firma je osnovana 24.07.1992. u Senti kao servis za aparate za domaćinstvo.

U početku se popravkom aparata bavio samo vlasnik firme, a 01.12.1996. je primljen prvi radnik na poziciju serviser za aparate za domaćinstvo.

Sledeće godine je sklopljen ugovor sa Tehničkom Školom MEŠC-ADA i počelo je obučavanje mladih stručnih kadrova. Učenici, koji su se istakli svojim predanim radom, visokim znanjem, brzim savladavanjem novih pojmova i tehnologija primljeni su u stalni radni odnos nakon završetka školovanja.

Od 10.01.1997. pored popravke aparata za domaćinstvo delatnost firme se proširuje sa trgovinom. U početku se maloprodajni objekat prostirao na svega 6m2, a asortiman robe se prvenstveno sastojao od rezervnih delova za aparate za domaćinstvo.

Od 01.02.2000. sklopljen je ugovor sa predstavništvom Gorenje Srbija za servisiranje Gorenjeovih aparata u garantnom i van garantnom periodu i za prodaju originalnih rezervnih delova.

2002. godine je površina maloprodajnog objekta povećana sa još 28m2, stavljen je veći naglasak na originalne rezervne delove i povećana njihova prodaja.

Zbog povećane potražnje robe za elektroinstalaciju se pokazala potreba za proširenjem asortimana ovakve vrste robe, što je sprovedeno u delo 2005. godine.

Najbolji pokazatelj razvoja firme je bila 2006. godina:

 • vlasnik firme dobija sertifikat za obučavanje stručnih kadrova za servisiranje Gorenjeovih aparata za domaćinstvo

 • firma postaje Regionalni Centar Senta za Severni deo Vojvodine i tako dobija mesto među 7 sličnih centara u Srbiji čiji je zadatak obuka servisera i logistika teritorije koji pokriva RC.

2009. godine je ponovo usledilo proširenje površine maloprodajnog objekta sa još 26m2 što je rezultovalo i boljom snabdevenošću i ozbiljnijom ponudom robe.

Danas firma ima 15 zaposlenih: pored vlasnika, 2 zaposleni, koji se bavi finansijama, 4 dobro obučena servisera, 4 dobro obučena trgovca, 3 operatera i jedan magacioner.

Danas se pored servisiranja aparata za domaćinstvo klijentima se nudi i:

 • montaža i servisiranje klima uređaja,

 • prodaja originalnih rezervnih delova za aparate za domaćinstvo vođećih svetskih brendova,

 • elektroinstalacioni materijal,

 • led rasveta,

 • papirne i platnene kese i HEPA filteri za usisivače,

 • električni i ručni alati,

 • oprema za baštu,

 • sredstvo za čišćenje i održavanje klima uređaja, frižidera, staklo keramik ploče inox površine, rerne,

 • Gorenje aparati za domaćinstvo itd.

Ovaj web sajt koristi kolačiće. Upotreba kolačića je regulisana našom Politikom korišćenja kolačića. Korišćenjem sajta bez izbora jedne opcija, saglasni ste sa upotrebom kolačića.
Za otkazivanje obaveštenja kliknite ovde!
Newsletter

Za ponude proizvoda i obaveštenja o novostima, prijavite se za informaciono pismo sad!

0
×