Poslednje ažuriranje skladišta: 17. 11. 2018 13:04

Isporuka pošiljke

ISPORUKA

Sva roba poručena do 13h biće otpremljena iz našeg magacina istog dana. Robu koju poručite posle 13h pakujemo i šaljemo narednog dana. Subotom se porudžbine primaju, ali se roba ne otprema. Kurirske službe preuzimaju pakete u našoj firmi isključivo radnim danima ( ponedeljak - petak ).

U slučaju da je roba poručena do 13h, ali zbog nekih nepredviđenih problema nismo u mogućnosti da Vam pošaljemo robu istog dana, bićete kontaktirani.

Kurirske službe sa kojima sarađujemo su  BEX i CityExpress.

Rok isporuke poručene robe je 24-48h, jer se vikendom ne vrši otpremanje.

Troškove poštarine plaćate kuriru po preuzimanju paketa po sledećem cenovniku:

Bex - ovde možete pogledati zvanični cenovik. 

CityExpress  - ovde možete pogledati zvanični cenovik. 

 

U slučaju da vam roba ne bude isporučena u navedenom roku, možete nas kontaktirati na neki od naših telefona ili mail adresa office@elkond.co.rs kako bismo problem što pre rešili.

 

Reklamacija kod oštećenja pošiljke

U slučaju potrebe za reklamiranjem oštećene robe koja Vam je isporučena nekom od brzih pošti sa kojima sarađujemo- BEX, CityExpress, molimo Vas da obratite pažnju na sledeće:

  • Ukoliko je roba fizički oštećena, bilo bi najbolje da ga otvorite na licu mesta ispred kurira i uslikate ga da bismo imali dokaz o oštećenju. U slučaju da se kurir protivi navedenom, pozovite nas na neki od naših telefonskih brojeva, a mi ćemo odmah kontaktirati reklamaciju u centralama kurirskih službi.

  • Nakon što utvrdite da je roba oštećena, neophodno je da Vam kurir popuni i da Zapisnik o oštećenju robe, jer je zapisnik jedini validan dokument prema kome možemo da potražujemo refundiranje novca za oštećenu robu.

     

Sva roba koja izlazi iz našeg magacina je uredno i propisno spakovana u odgovarajuće pakete, a paketi su obeleženi odgovarajućim nalepnicama kako bi se sa paketima dalje, u centrima kurirskih službi, pravilno rukovodilo.

 

Pravilnik o reklamaciji robe

U slučaju da imate reklamaciju na naručenu robu potrebno je da pažljivo pročitate PRAVA I OBAVEZE POTROŠAČA ( možete pročitati OVDEi da postupite u skladu sa njim.

Za otkazivanje obaveštenja kliknite ovde!
Newsletter

Za ponude proizvoda i obaveštenja o novostima, prijavite se za informaciono pismo sad!

0
×